Is uw CV ketel aan vervanging toe? Of wilt u overstappen op een energiezuiniger ketel? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij hebben gekwalificeerde specialisten in dienst die ketels van elk merk en type voor u kunnen installeren. De installatie zal zo snel mogelijk en met zo min mogelijk rommel verlopen. Bovendien bespreken wij van tevoren goed welke werkzaamheden nodig zijn zodat u niet voor vervelende verassingen komt te staan. Zo is de Tzerra Plus Remeha een populaire keuze, een ketel die goed betaalbaar is en goed getest wordt.

Welke CV Ketel?

U kunt contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte en wij kunnen bij u langs komen om de opties door te nemen. Kiest u bijvoorbeeld voor een conventionele ketel of gaat u voor een duurdere – maar veel energiezuinigere – HR- of combiketel? Op deze website staat over beide typen ketels uitgebreide informatie zodat u ook van tevoren al een goed beeld kunt vormen van deze mogelijkheden. Kijk daarvoor op de pagina van HR ketel en de pagina Combiketel.

woonkamer

CV Ketel Onderhoudscontract

Uw CV ketel kan lang meegaan, maar daarvoor is wel regelmatig onderhoud nodig. Alleen water bijvullen is niet voldoende! Cv ketels bevatten onderdelen die op den duur vies worden. Belangrijke delen zoals de branders kunnen daardoor minder efficient gaan werken waardoor uw ketel veel meer energie gaat verbruiken. CV ketel team biedt voordelige onderhoudscontracten voor elke willekeurige ketel. Onze monteurs zijn deskundig en ervaren. Veel van onze personeelsleden hebben ervaring opgedaan als monteur voor de grote merken. Wij bieden dezelfde kwaliteit voor een voordeliger tarief. Bekijk ook: https://www.de-eilanden.nl/verwarming/cv-ketel-vervangen

De garantie op uw ketel blijft gewoon geldig als u het onderhoud aan ons uitbesteedt. U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken over uw ketel. Bij problemen heeft u binnen enkele uren hulp zodat er snel weer warm water uit de kraan komt.

Comments are closed.