Mooi nieuws van het bekende Nederlandse stemmenbureau VoiceCowboys. Want wanneer een echt Haags publiek moet worden aangesproken, kan het verstandig zijn om een voice over uit Den Haag in te schakelen. Want een stemactrice uit het Haagse klinkt voor mensen die er wonen uiteraard veel vertrouwder dan een vrouwelijke voice-over van ver buiten deze stad. Daarnaast worden VoiceCowboys stemmen uit Den Haag veelvuldig ingezet voor commercials met een zakelijk karakter.

Oh oh Den Haag heeft een rijke geschiedenis als het gaat om voice-over stemmen inspreken. Zo was één van de voorlopers van commerciële radio zenders in Nederland genaamd Hofstad Radio er gevestigd. We spreken dan ook over echt lang geleden: begin jaren ’80 van de vorige eeuw. De professionele insteek van dit station (met veel professionele radio commercials) zorgde er ook voor dat veel professionele stemmen juist in deze stad werden ontdekt.

Professionele Nederlandse voice-over stemmen

Voorheen werden de meeste Nederlandse voice-overs ingesproken bij een voice-over of stemmenbureau in Amsterdam. Dat is tegenwoordig echt wel anders. Dankzij voice-over studio’s die gewoon als thuisstudio kunnen worden opgebouwd, kan een Haagse voice-over stem leveren aan heel voice over Nederland of zelfs wereldwijd via VoiceCowboys. Kortom, de wereld van onze Haagse voice-overs is een stuk groter geworden.

Doordat VoiceCowboys met professionele freelancers werkt die allemaal zelf hun voice-over opname kunnen verzorgen, bespaar je ook direct op de dure kosten. Bij een minder modern stemmenbureau moet regelmatig nog voor de technicus en een voice-over studio worden betaald. Door VoiceCowboys samen met haar stemacteurs efficiënt werkt, zul je nooit met zulke extra kosten worden geconfronteerd, wat natuurlijk erg fijn voor je begroting is.

De stemmen zijn allemaal te beluisteren via de website van het stemmenbureau. Je vind er naast een Nederlandse voice-over, ook Engelse en Vlaamse voice-overs. Allemaal voor een vriendelijk tarief, dus kijk maar snel.

Comments are closed.