Je hebt bedacht dat je een bedrijfsfilm wilt laten maken. Maar hoe maak je er eentje die echt uitnodigt tot doorkijken. Daarover hebben we de video editors van One Media aan te tand gevoeld. Bij dit bureau kun je bedrijfsfilms laten maken die echt de moeite waard zijn.

Een effectieve bedrijfsfilm laten maken is in veel gevallen een erg goede investering. Als de video focust om de unieke troeven van je bedrijven en deze zowel de voordelen van het bedrijf als de bekwaamheid van de dagelijkse medewerkers op een authentieke manier in beeld brengt is voldoende rendement verzekerd.

Waarom bedrijfsfilms laten maken?

In de meeste gevallen is het beter om te werken met een reeks van bedrijfsfilms te laten maken die bijvoorbeeld focussen om één specifiek aspect. Door bedrijfsvideo’s te laten maken vanuit een vast formaat kunnen de bedrijfsfilm kosten van de video’s omlaag worden gehouden en het resultaat vergroot worden. Meer bedrijfsfilms betekend echter meer relevante inhoud waarmee je gericht kan communiceren naar specifiekere doelgroepen.

Kortom, heb je al een overwogen om productvideo’s, echte testimonials of andere types van bedrijfsfilms te laten maken? Bij video productiebedrijf One Media helpen ze je graag om te bekijken hoe ze het maximale kunnen halen uit online bedrijfsvideo.

Wat kost een bedrijfsfilm laten maken?

Een bedrijfsfilm maken is het voordeligst bij One Media. De bedrijfsfilm kosten van professionele bedrijfsfilms worden vooral bepaald door het aantal mensen dat eraan meewerkt uiteraard. One Media bezit een ervaren cameramannen en vrouwen met eigen materiaal waardoor we de kosten kunnen drukken.

Bedrijfsfilm kosten

Van vacature tot wervingsvideo’s tot training, interne communicatie tot reclame en promotiefilms. De video’s die ze maken bij One Media genereren leads, genereren conversies en zorgen ervoor dat mensen absoluut zaken met je willen doen, wat natuurlijk nog belangrijker is dan de kosten van een bedrijfsfilm. Toch kunnen we verklappen dat je voor €750 al een leuke bedrijfsfilm kunt laten maken, dus hiervoor hoef je niet bij het Filmfonds aan te kloppen ;-).

 

Comments are closed.